imgres

Ledarresan – för ett hållbart ledarskap
Att vara chef kan ofta vara alldeles underbart likväl som tungt, ensamt och ansvarsfullt. Nu har du chansen att följa med på vår Chefsresa där allt fokus ligger på att utrusta dig som chef med fler och bättre verktyg för ett hållbart ledarskap.

Ett ledarskap som håller över tid, för dig, för ditt företag och för dina medarbetare.

Vilka är förutsättningarna för ett hållbart ledarskap?
Ett hållbart ledarskap är ett ledarskap som håller över tid och klarar alla de utmaningar som dagens arbetsliv innebär. Psykisk ohälsa, effektivitet, lönsamhet, lagkrav, stress, konflikter och förändringsarbete och inte minst – vikten av arbetsglädje.

Oavsett vilka utmaningar du står inför ger Chefsresan dig handfasta och praktiska verktyg att använda i din chefsvardag. Det handlar mycket om Din arbetsmiljö. Genom föreläsningar och workshops varvas upplevelsebaserade övningar med teori och senaste forskningsrönen. Du får god koll på förtydligade lagkraven för organisatorisk och social arbetsmiljö.

I priset ingår kursavgift, logi och halvpension dvs. frukost, fika, lunch och en avslutningsmiddag. Middag övriga dagar står var och en för vilket innebär att Du kan utforska Vilnius och hitta små billiga restauranger på kvällen.

Ur innehållet

  • Förstå dig själv och andra – beteendestilar.
  • Nyttja styrkor och svagheter – bygg effektiva team.
  • Energidrivande ledarskap – energidrivande team.
  • Samtal med obekvämt innehåll – utveckla ditt mod.
  • Konflikter – utvecklande om de hanteras.
  • Vänd missnöjd till nöjd – samtalsmetodik.
  • Ta död på dina tidstjuvar – effektivt arbete.
  • Ansvar, krav och möjligheter – delegerade arbetsmiljöuppgifter.
  • Stress och konflikter – psykosocialt arbetsklimat.
  • Genomgång av AFS som kom mars 2016.

Utförligt program kommer närmare avresa.

Passa på att koppla av, reflektera och umgås med andra ledare.
Hotellet har många möjligheter. Där finns spaanläggning, promenadstråk, golfbana, tennisbanor och en härlig natur. Det finns möjlighet att åka in till Vilnius för att se kyrkor, museer, strosa, shoppa och äta billigt.
Läs mer om Vilnius
Läs mer om hotellet

Boka nu, betala en anmälningsavgift på 2 000 kr och slutfakturering 8 maj 2017. Kursen uppfyller skatteverkets krav för att avgiften är avdragsgill för företaget.
Kanske har du även kollegor eller vänner som är intresserade, känn dig fri att skicka vidare vår inbjudan. Vi har maximerat antalet deltagare vid varje tillfälle för bästa möjliga upplevelse och resultat.

Anmäl intresse idag så tar vi kontakt med dig.

Kursledare: Lotta Lindgren och Jessica Forsén HR-kompassen