Hälsokliniken i Luleå

Hälsokliniken i Luleå är en interdisciplinär klinik centralt beläget i Luleå och erbjuder behandlingar för dig med besvär i rörelseapparaten (d.v.s. samspelet mellan leder, muskler och nervsystem) eller som är i behov av samtalsstöd. Därtill erbjuder vi kurser i ledarskap, grupputveckling och konflikthantering samt vår butik med naturligt, ekologiskt och hållbart sortiment inom kroppsvård, hälsokost och rehabilitering.

  • Erfarenheten återspeglas i säkra och effektiva behandlingar av högsta kvalitet.
  • Upplev service, naturligt läkande, rehabilitering och långsiktiga resultat.
  • Helheten är teamet med bred kompetens som hjälper dig fysiskt som mentalt.

Kliniken arbetar och fungerar enligt våra värdeord: erfarenhet – upplevelse – helhet

Konceptet Hälsokliniken

Hälsokliniken växte fram efter ett långt samarbete mellan Luleå Kiropraktorklinik AB, Fysioklinik Pro Corpus AB samt Lotta Lindgren AB, som tillsammans äger, driver och förvaltar Hälsokliniken i Luleå sedan 2014.

Sari Johansson – VD och operativ chef

Lotta Lindgren – styrelseordförande samt marknadsansvarig

Cecilia Bergström – verksamhetsansvarig

Miljöpolicy

Hälsokliniken arbetar aktivt och medvetet för att lindra belastningen på vår gemensamma miljö.
I kliniken används till exempel lågenergilampor, miljömärkt papper i skrivare och fax, och miljömärkta rengöringsprodukter, toalettpapper etc. Du ombeds att använda tofflor hos oss, inte skoskydd av plast.

Vi källsorterar allt behandlingspapper, kontorsmaterial, glas och kartong, batterier etc. Våra generella råd till alla patienter är att röra sig mera vilket inte bara är bra för kroppen och knoppen men också påverkar miljön positivt. Om du tar trapporna istället för hissen minskar vår elförbrukning, om du cyklar till jobbet i stället för att ta bilen, minskar du utsläppen i luften.