Jobba hos oss

Vi söker duktiga terapeuter som vill jobba hos oss på Hälsokliniken och som är välutbildade, stabila och vill utvecklas professionellt, både på ett personligt plan men även som en del i vårt team. En terapeut på Hälsokliniken har ett förhållningssätt som handlar om helhet och sammanhang. Det är inte bara symptom som behandlas utan hela människan. Som terapeut på Hälsokliniken så ser vi att du har ett brinnande intresse för din specialité men också en känsla för service och ett gott omhändertagande.

Som terapeut kan du jobba hos oss antingen hel- eller deltid via:

  • Anställning
  • Företagsuppdrag
  • Hyresgäst med eget innehav av FA-skattsedel

Just nu söker vi

Certifierad massageterapeut/medicinsk massageterapeut

Vi söker 1-2 st massageterapeuter med goda massagetekniska kunskaper och ett helhetstänk kring patienters rehabilitering. Din utbildning värderas högt men empati, arbetsglädje, yrkesstolthet och god samarbetsförmåga är av lika stor betydelse. Du är intresserad av att arbeta resultatinriktat med patientbehandlingar och värderar god journalföring högt. Vi har ett uppskattat journal- och bokningssystem samt en heltidsbemannad reception som underlättar såväl för dig som våra patienter.

Som massageterapeut på Hälsokliniken ingår du i ett team bestående av kiropraktorer, psykoterapeuter, psykologer samt andra kroppsterapeuter. Arbetet som massageterapeut på Hälsokliniken innefattar anamnes, undersökning, planering av behandlingsupplägg och patientbehandling som bland annat innefattar svensk klassisk/MMT i kombination med myofasciell mjukdelsmanipulering, triggerpunktsbehandling, muskeltöjningar och råd kring arbetsergonomi och rehabilitering.

Certifiering samt innehav av patient- och ansvarsförsäkring är ett krav. Därtill är du ansluten till något utav branschorganisationerna som t.ex. BMM, SFKM, BSM eller Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Anställningsform: Hel- eller deltid på vardagar.
Antal platser: 1-2 st
Ort: Luleå

Välkommen med din ansökan – intervjuer sker löpande!

CV och personligt brev skickas till info@hklulea.se
Märk gärna din e-post med: Ansökan massageterapeut
Kontaktperson: Sari Johansson

 

Medicinsk fotvårdsterapeut

Vi söker en medicinsk fotvårdare som är duktig på problemfötter men även jobbar i förebyggande syfte.
Student, nyexaminerad eller redan etablerad spelar ingen roll. Vi värdesätter rätt person före antal år i yrket.

Vi ser gärna att du är medlem i någon av branschorganisationerna för att säkra god kvalité och omhändertagande.

Anställningsform: Hel- eller deltid på vardagar.
Antal platser: 1 st
Ort: Luleå

Välkommen med din ansökan – intervjuer sker löpande!

CV och personligt brev skickas till info@hklulea.se
Märk gärna din e-post med: Ansökan fotvårdsterapeut
Kontaktperson: Sari Johansson

 

Legitimerad kiropraktor/AT-kiropraktor

Vi söker en legitimerad kiropraktor eller AT-kiropraktor som sätter patienten i fokus och är positivt inställd till att samarbeta med andra yrkesprofessioner. Du har en god samarbetsförmåga och laganda med förmåga att motivera, förklara och kommunicera. Du är därtill ambitiös, social komptent, målmedveten, entusiastisk med ett brinnande intresse för kiropraktik. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet.

Vill Du jobba i en dynamisk miljö på en klinik med välutarbetade rutiner och en synnerligen välfungerande reception? Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Kontaktperson: Cecilia Bergström

 

Fysioterapeut/sjukgymnast

Vi söker en fysioterapeut med vidareutbildning inom Ortopedis Manuell Terapi (OMT). Positivt är om du även har kunskap inom idrottsmedicin, McKenziemetoden, basal kroppskännedom, akupunktur eller rehabiliteringsträning. Du är engagerad och har ett brinnande intresse för att hjälpa människor med besvär i rörelseapparaten. Etableringstillstånd med Region Norrbotten är ett krav.

Kontaktperson: Cecilia Bergström

 

Kontakt

För mer information kontakta oss på telefon 0920-22 88 10 eller skicka ett mail till info@hklulea.se.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!