Jobba hos oss

Vi söker duktiga terapeuter som vill jobba hos oss på Hälsokliniken och som är välutbildade, stabila och vill utvecklas professionellt, både på ett personligt plan men även som en del i vårt team. En terapeut på Hälsokliniken har ett förhållningssätt som handlar om helhet och sammanhang. Det är inte bara symptom som behandlas utan hela människan. Som terapeut på Hälsokliniken så ser vi att du har ett brinnande intresse för din specialité men också en känsla för service och ett gott omhändertagande.

Som terapeut kan du jobba hos oss antingen hel- eller deltid via:

  • Anställning
  • Företagsuppdrag
  • Hyresgäst med eget innehav av FA-skattsedel

Just nu söker vi

Certifierad massageterapeut/medicinsk massageterapeut

Vi söker 1-2 st massageterapeuter med goda massagetekniska kunskaper och ett helhetstänk kring patienters rehabilitering. Din utbildning värderas högt men empati, arbetsglädje, yrkesstolthet och god samarbetsförmåga är av lika stor betydelse. Du är intresserad av att arbeta resultatinriktat med patientbehandlingar och värderar god journalföring högt. Vi har ett uppskattat journal- och bokningssystem samt en heltidsbemannad reception som underlättar såväl för dig som våra patienter.

Som massageterapeut på Hälsokliniken ingår du i ett team bestående av kiropraktorer, psykoterapeuter, psykologer samt andra kroppsterapeuter. Arbetet som massageterapeut på Hälsokliniken innefattar anamnes, undersökning, planering av behandlingsupplägg och patientbehandling som bland annat innefattar svensk klassisk/MMT i kombination med myofasciell mjukdelsmanipulering, triggerpunktsbehandling, muskeltöjningar och råd kring arbetsergonomi och rehabilitering.

Certifiering samt innehav av patient- och ansvarsförsäkring är ett krav. Därtill är du ansluten till något utav branschorganisationerna som t.ex. BMM, SFKM, BSM eller Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Anställningsform: Hel- eller deltid på vardagar.
Antal platser: 1-2 st
Ort: Luleå

Välkommen med din ansökan – intervjuer sker löpande!

CV och personligt brev skickas till info@hklulea.se
Märk gärna din e-post med: Ansökan massageterapeut
Kontaktperson: Sari Johansson

Fysioterapeut/sjukgymnast

Vi söker en fysioterapeut med vidareutbildning inom Ortopedis Manuell Terapi (OMT). Positivt är om du även har kunskap inom idrottsmedicin, McKenziemetoden, basal kroppskännedom, akupunktur eller rehabiliteringsträning. Du är engagerad och har ett brinnande intresse för att hjälpa människor med besvär i rörelseapparaten. Etableringstillstånd med Region Norrbotten är ett krav.

Kontaktperson: Cecilia Bergström

Kontakt

För mer information kontakta oss på telefon 0920-22 88 10 eller skicka ett mail till info@hklulea.se.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!