Vill du arbeta med oss?

Vill du arbeta med oss och vara med att skapa ett bra team av olika kompetenser som ger mångfald? Vi söker sig med ett brinnande intresse för terapeutyrket men också en känsla för service, omhändertagande och att ge det lilla extra vid varje behandlingstillfälle. En terapeut på Hälsokliniken har ett förhållningssätt som handlar om helhet och sammanhang. Det är inte bara symptom som behandlas utan hela människan.

Vi söker duktiga terapeuter som är välutbildade, stabila och vill utvecklas professionellt, både på ett personligt plan men även vårt team. Som terapeut kan arbeta hel- eller deltid hos oss antingen via:

  • Anställning
  • Företagsuppdrag
  • Hyresgäst med eget innehav av FA-skattsedel

Du får ta del av vårt starka varumärke och vår gemensamma marknadsföring samt den gemenskap som det innebär att arbeta tillsammans med kollegor. Dessutom inkluderas du i vår interdisciplinära klinik och dess processer såsom gemensam boknings- och kassasystem och bemannad reception och butik. Enkelt för dig och dina patienter.

Ta gärna kontakt med Sari Johansson på telefon 0920-22 88 10 eller skicka oss ett mail på info@hklulea.se så tar vi kontakt med dig.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!