SpringYard - Halkskydd

Halkskyddet StableGrip från Springyard är ett helfotsskydd som är lätt att dra på och av. Det har bra passform runtom skon som gör att det passar för promenader. Halkskyddet är utrustat med fyra dubbar under fotsulan och två under hälen. Dubbarna är utbytbara. Genom att använda broddar under de halkiga årstiderna kan du gå mer avslappnat vilket förebygger stelhet, spänningar och låsningar i både ben, säte och ländrygg.

Ulle - Ulle-toffeln

Ulle-toffeln är tillverkad av 1oo% ren, ny ull. Ullen har en självreglerande temperatur på insidan som värmer när det är kallt och känns luftig när det är varmt. Ullen absorberar nämligen fukt inuti toffeln och stöter samtidigt bort vattendroppar utvändigt. Ull drar dessutom till sig mycket lite lukt, vilket gör att toffeln känns fräsch igen efter lite vädring. Ulletoffelns fotbäddar är ortopediskt uppbyggda i kork för hålfoten, vilket ger viktig stadga för foten. Yttersulan är doppad i naturlatex för att ge dig en säker och halkfri gång.

Root Legacy - Bivaxljus i burk

Veken är av naturlig bomull och ljuset har en brinntid på upp till 3o timmar. Finns i dofterna: Amber Saffron, Tangerine Lemongrass och Madagascar Vanilla

Root Legacy - Energize, Bivaxljus i glas

Den terapeutiska färgen orange med dofterna rosmarin och eukalyptus ger en touch av föryngring, energi och förnyelse. Miljövänlig förpackning, trycket är av soja-bläck, veken är av trä, det enda som behöver sorteras är glasburken som blir kvar. Brinntid ca 6o h.

Root Legacy - Relax, Bivaxljus i glas

Doftar lavendel och geraniumknopp och ger, i kombination med lavendelns färg, en atmosfär av komfort, lugn och avkoppling. Miljövänlig förpackning, trycket är av soja-bläck, veken är av trä, det enda som behöver sorteras är glasburken som blir kvar. Brinntid ca 6o h.

Root Legacy - Illuminate, Bivaxljus i glas

Eteriska oljor från rosenträ och enbär ger doft åt detta ljus. Doften av rosenträ och enbär står för renlighet och tydlighet. Miljövänlig förpackning, trycket är av soja-bläck, veken är av trä, det enda som behöver sorteras är glasburken som blir kvar. Brinntid ca 6o h.

Root Legacy - Awaken, Bivaxljus i glas

Uppfriskande lime, apelsin och grapefrukt med kall grön basilika, koriander och timjan. Sinnet piggas upp av färska dofter av gran, mysk och rosenträ. Miljövänlig förpackning, trycket är av soja-bläck, veken är av trä, det enda som behöver sorteras är glasburken som blir kvar. Brinntid ca 6o h.

Root Legacy - Devote, Bivaxljus i glas

Doft av Jasmin och Myrra. Doften lugnar sinnet och fokuserar på din energi. Dessa eteriska dofter, förhöjda av kryddnejlika, bärnsten och champaca hjälper dig att varva ned. Miljövänlig förpackning, trycket är av soja-bläck, veken är av trä, det enda som behöver sorteras är glasburken som blir kvar. Brinntid ca 6o h.

Hälsokliniken - Necessär

En liten men rymlig och transparent necessär. Perfekt att ta med på resan!